Artikelnr. 274916St
kr 149.95 kr 89.95
Du sparer 40% / kr 60.00 Pris inkl. moms
fragt tillægges


Product Actions

På lager

Pakkeankomst forventet: feb. 25, 2020 - feb. 26, 2020

Kun 5 tilbage - bestil nu!

Add to cart options

Product Actions

Artikelnr. 274916
Køn Unisex
Musikgenre Progressivt Metal
Kun hos EMP Nej
Medier - Format 1-3 CD
Produktemne Bands
Band Adrenaline Mob
Produkttype CD
Udgivelsesdato 21-02-2014
After the EP "Coverta" comprising eight cover versions, here comes the latest album coup by Adrenaline Mob. The upcoming disc is called "Men Of Honour" and is a thoroughly progressive opus.
CD 1
1. Mob Is Back 2. Come On Get Up 3. Dearly Departed 4. Behind These Eyes 5. Let It Go 6. Feel The Adrenaline 7. Men Of Honor 8. Crystal Clear 9. House Of Lies 10. Judgment Day 11. Fallin' To Pieces 12. Gets You Through The Night