Politik om datafortrolighed

 

Det er meget vigtigt for os at beskytte dine oplysninger. Når du bruger vores websted emp-shop.dk eller EMP-appen til iOS eller Android, vil vi derfor naturligvis overholde gældende bestemmelser i databeskyttelseslove i henhold til følgende politik om datafortrolighed.

 

1 Datansvarlig

 

E.M.P. Merchandising Handelsgesellschaft mbH

repræsenteret ved administrerende direktører Ernst Trapp og Dr. Jan Fischer

Darmer Esch 70a

49811 Lingen

TYSKLAND

tlf.: 0049 591 914310

e-mail: mailbox@emp.de

 

Databeskyttelsesrådgiver:

 

André Bosse

Darmer Esch 70a

49811 Lingen

TYSKLAND

tlf.: 0049 591  914310

e-mail: datenschutz@emp.de

 

Databeskyttelsesrådgiveren er en DEKRA-certificeret "databeskyttelsesspecialist".

 

For at blive certificeret som "databeskyttelsesspecialist" skal databeskyttelsesrådgiveren demonstrere sin faglige viden i en skriftlig eksamen. DEKRA-certificering er begrænset til et vist tidsrum og kan fornys ved at gennemføre efterfølgende prøver med regelmæssige mellemrum eller ved at give bevis for tilmelding til fortsatte uddannelsesbegivenheder. Certificeringen udstedes af DEKRA Certification GmbH, Handwerkstr. 15, 70565 Stuttgart, TYSKLAND.

.

 

Den påkrævede faglige viden er beskrevet detaljeret på http://www.dekra-personenzertifizierung.de/fachkraft-datenschutz og omfatter, blandt andet, følgende:

 

-   Bestemmelser i og implementering af den generelle EU-forordning om databeskyttelse (EU GDPR)

-   Bestemmelser i og implementering af den reviderede tyske databeskyttelseslov (BDSG, neu)

-   Datasikkerhed og it-sikkerhed: tekniske og organisatoriske foranstaltninger

-   Risikostyring

-   Administration af databeskyttelse – organisering af databeskyttelse i virksomheden

-   Principper, der regulerer behandlingen af personoplysninger

-   Databeskyttelsesrådgiver (intern/ekstern)

-   Registreredes rettigheder

-   Underretningspligt

-   og mere 

 

Disse krav er opfyldt af vores databeskyttelsesrådgiver. Ifølge DEKRA-seglet er certificeringen i øjeblikket gyldig indtil januar 2020.

 

2 Indsamlede oplysninger og formål med databrug

 

Vi indsamler personoplysninger på grundlag af dit samtykke for at opfylde kontrakter med dig og/eller efterleve juridiske forpligtelser. Personoplysninger omfatter alle oplysninger, der er knyttet til en identificeret eller identificerbar fysisk person.

 

2.1 Brugsdata

 

Når du besøger vores websted eller bruger EMP-appen, indsamler vi brugsdata (for eksempel din browser, adgangstidspunkter, produktsider, du besøger, enhedsdata, appversion osv.) til statistiske formål for at optimere vores produkter og tjenester og for at garantere systemsikkerhed.

 

2.2  Oplysninger, der indsamles, når du placerer en ordre som ikke-registreret bruger

 

Hvis du placerer en ordre uden at registrere dig ("bestilling som gæst"), gemmer vi de personoplysninger, vi skal bruge for at behandle transaktionen (navn, adresse, e-mailadresse, betalingsoplysninger). Derudover dit telefonnummer ved leveringsmetode Postpakke Collect, som videregives til PostNord for denne ene transaktion, så du kan modtage besked om din pakkes afhentningssted. Vælger du ikke Postpakke Collect, kan du stadig oplyse dit telefonnummer til os, så vi hurtigere kan komme i kontakt med dig, hvis vi har nogen spørgsmål. Vælger du at udfylde med "fødselsdato", sender vi dig også vores fødselsdags-special. Gæstekunder får også fordel af vores internationale kundeservice.

 

Vi behandler dine personoplysninger for behandle og opfylde din ordre samt for at optimere vores produkter og kundeservice. For at kunne behandle og opfylde din ordre, for at kunne forsende produkter eller for at kunne behandle og vedligeholde kundeoplysninger overfører vi personoplysninger til specialiserede tjenesteudbydere, for eksempel fragtselskaber.

 

2.3 Oplysninger, der indsamles, når du placerer en ordre som registreret bruger

 

Bestilling fra EMP er meget praktisk. Vi tilbyder gratis registrering – i dette tilfælde gemmes dine personoplysninger i en kundekonto beskyttet med adgangskode uafhængigt af en bestemt ordre. Din EMP-kundekonto vil forenkle bestillingsprocessen og tilbyder følgende:

 

  • Produkter placeres i din indkøbskurv, så du kan fortsætte med at handle
  • Det er ikke nødvendigt at angive dine oplysninger igen, hver gang du placerer en ordre
  • Du har adgang til dine data fra hvor som helst og kan bruge EMP's internationale kundeservice
  • Du kan ændre dine personoplysninger under "Din konto" eller slette din kundekonto i webshoppen (se herunder)
  • Registrering er fuldstændig gratis og kræver ikke noget køb fra din side.

 

For at kunne oprette en kundekonto har vi brug for dit navn og din e-mailadresse. Du kan derudover oplyse os om dit telefonnummer og din fødselsdato. Du kan altid få vist din kundekonto og de oplysninger, der er gemt i kontoen. Det kan du gøre i dit personlige område under "Din konto" (når du er logget på). Du kan slette din kundekonto i webshoppen ved at bruge linket "Slet konto". Vær opmærksom på, at hvis du sletter din konto, vil oplysninger, der er blevet indsamlet til din kundekonto, blive slettet fra kundekontoen i webshoppen, medmindre de er nødvendige for at opfylde åbne ordrer og/eller efterleve juridiske forpligtelser, og at du vil skulle angive dine oplysninger igen, hvis du vil placere en ny ordre.

 

For at forebygge misbrug af din kundekonto skal du sørge for at logge af kundekontoen efter hver session/registrering. I nogle browsere kan du gemme brugernavnet og adgangskoden og automatisk udfylde disse oplysninger, næste gang du tilgår logonsiden. Vær opmærksom på dette, især hvis du bruger en offentlig computer, eller hvis du deler en computer med en anden bruger.

 

Hvis du gerne vil være medlem af Backstage Club, skal du først oprette en kundekonto. Oplysninger indsamlet af os vil derefter også blev behandlet for de tjenester, der tilbydes medlemmer af Backstage Club.

 

2.4 International kundeservice

 

Vi giver dig den mest enkle, praktiske og omfattende kundeservice, det er muligt. Alle EMP-selskabers internationale kundeservice er til din rådighed med henblik på ordrestyring. EMP-selskaber omfatter E.M.P. Merchandising HGmbH, EMP Mail Order UK Ltd, Emp Mailorder Italia S.r.l., Large Popmerchandising B.V. og Large Popmerchandising B.V.B.A..

 

Du kan derfor ikke blot kontakte det EMP-selskab, hvor du placerede din ordre, men også ethvert andet EMP-selskab angående serviceanmodninger. De behandler dine kundeoplysninger for at håndtere dine serviceanmodninger.

 

Det EMP-selskab, som du placerede din ordre hos, sender dine data til de andre EMP-selskaber, så de har adgang til dine ordreoplysninger i servicetilfælde.

 

Hvis du bruger vores kontaktformular til at kontakte os med en serviceanmodning, indsamler vi de oplysninger, der er påkrævet for at kontakte os (navn, e-mailadresse). Du kan eventuelt også angive dit kundenummer og din adresse, så vi hurtigere og mere effektivt kan behandle din serviceanmodning.

 

2.5 Marketingformål, f.eks. tidsskriftsabonnement

 

Vi bruger derudover dine personoplysninger til vores egne marketingformål (f.eks. forsendelse af vores tidsskrift). Hvis du abonnerer på vores tidsskrift, indsamler vi dit navn og din adresse. Vi indsamler endvidere yderligere, valgfrie personoplysninger (fødselsdato, e-mailadresse, telefonnummer, hvordan du hørte om os), hvis du skulle vælge det.

 

3 E-mailnyhedsbrev fra EMP

 

Vi tilbyder dig at abonnere gratis på vores e-mailnyhedsbrev fra EMP. Hvis du abonnerer, modtager du e-mails med oplysninger om vores produkter og tjenester, herunder nye produkter og tjenester, samt oplysninger om særtilbud med regelmæssige mellemrum.

 

Ved at angive din e-mailadresse, markere samtykkefeltet og derefter klikke på knappen "Registrer" giver du dit samtykke til, at EMP Merchandising Handelsgesellschaft mbH, Darmer Esch 70a, 49811 Lingen, må bruge din e-mailadresse til e-mailmarketingformål som følger:

 

Jeg giver hermed mit samtykke til at modtage EMP's nyhedsbrev og til, at E.M.P. Merchandising mbH  må behandle mine personoplysninger og sende mig oplysninger om sine produkter med regelmæssige mellemrum. Mine personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med bestemmelserne i politikken om datafortrolighed [medtag hyperlink]. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke ved at underrette E.M.P. Merchandising mbH.

 

Du kan også vælge at give yderligere oplysninger, når du abonnerer på nyhedsbrevet. Disse oplysninger omfatter fornavn og efternavn, fødselsdato og personlige interesser med hensyn til hvilke, du gerne vil modtage oplysninger fra os.

 

Når du har abonneret på vores nyhedsbrev, modtager du en e-mail fra os. For at gennemføre dit abonnement på vores nyhedsbrev skal du klikke på aktiveringslinket i denne e-mail. Din e-mailadresse gemmes derefter permanent og vil ikke blive overført til tredjepart.

 

For at kunne sende dig oplysninger som en del af vores nyhedsbrev, der er skræddersyet specifikt til dine personlige interesser, vil vi analysere, hvordan du bruger webshoppen, dvs. hvilke af vores produkter og tjenester du kigger på eller bestiller. Vi bruge ikke denne analyse til nogen andre formål og vil ikke overføre disse oplysninger til nogen tredjepart. Vi bruger cookies til at spore brug af vores websted. De fleste browsere accepterer cookies som standard. Du kan tillade eller blokere sessionscookies og permanente cookies uafhængigt af hinanden ved at vælge de relevante sikkerhedsindstillinger i browseren. Hvis du blokerer cookies, er visse funktioner på vores websted under visse omstændigheder muligvis ikke længere tilgængelige for dig, og nogle websteder vises muligvis ikke korrekt.

 

For at forbedre vores nyhedsbrev bruger vi også e-mailanalysetjenesten fra Emarsys, en tjeneste, der tilbydes af Emarsys Interactive Services GmbH. Til dette formål sporer vi dine personlige læserpræferencer ved at analysere, om e-mails åbnes, og hvilke links der klikkes på. For at spore åbning af e-mails henter nyhedsbrevet en særlig grafikfil fra serveren. Yderligere oplysninger om databeskyttelse hos Emarsys er tilgængelige her:

https://www.emarsys.com/en/privacy-policy/.

 

Hvis du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbrev, kan du altid framelde dig nyhedsbrevet. Hver udgave af vores nyhedsbrev indeholder et link til frameldelse i slutningen, som gør det nemt, praktisk og gratis at framelde sig. Du kan også framelde dig nyhedsbrevet ved at sende en uformel meddelelse til e-mailadressen datenschutz@emp.de. Hvis du framelder dig nyhedsbrevet, vil alle oplysninger, du har angivet for at abonnere på EMP's nyhedsbrev, blive slettet.

 

4 E-mailreklame inden for betydningen af § 7 stk. 3 i den tyske konkurrencelov (UWG)

 

I det omfang det er tilladt ved lov ifølge § 7 stk. 3 i den tyske konkurrencelov (UWG), kan vi bruge den e-mailadresse, som du har angivet for at købe et produkt eller en tjeneste mod betaling, til at sende dig reklamer for andre, tilsvarende produkter eller tjenester, vi tilbyder. Hvis du ikke længere ønsker at modtage reklamer for tilsvarende produkter og tjenester, kan du altid gøre indsigelse mod en sådan brug af din e-mailadresse uden at pådrage dig andre transmissionsudgifter end standardtaksterne. Hvis du vil fravælge produktanbefalinger, kan du klikke på linket til frameldelse, der findes i hver e-mail.

 

5 Overførsel af oplysninger til tredjepart

 

Personoplysninger overføres kun til tredjepart, hvis det er nødvendigt for deres tiltænkte formål. Vi overfører dine personoplysninger til fragtselskabet for at afsende din ordre og til den betalingstjenesteudbyder, du har valgt til at behandle betalingen. Dine oplysninger overføres ikke til tredjepart til noget andet formål (f.eks. tredjeparts marketingformål).

 

Dine oplysninger overføres kun til tredjelande, hvis vi udtrykkeligt har adviseret dig derom i denne politik om datafortrolighed. Hvis vi gør, træffer vi de fornødne foranstaltninger for at sikre, at de tredjeparter, som dine oplysninger overføres til, yder et tilstrækkeligt niveau af beskyttelse for personoplysninger.

 

6 Sletning af oplysninger

 

Personoplysninger, der er gemt af os, vil blive slettet, hvis der foreligger et eller flere af følgende:

 

-   Du har tilbagekaldt dit samtykke til behandling af oplysninger;

-   Oplysninger er ikke længere nødvendige for at opfylde formålet med lagring af oplysninger; eller

-   Lagring er eller bliver ulovligt af andre juridiske årsager.

 

Hvis dine oplysninger slettes eller blokeres, vil du imidlertid ikke længere kunne bruge visse tjenester. Vi vil ikke slette oplysninger, hvis og i det omfang vi er juridisk forpligtet til at føre fortegnelser.

 

7 Dine rettigheder

 

På anmodning fra dig vil vi informere dig om, hvilke af dine personoplysninger der er gemt af os. Oplysninger kan også angives elektronisk. På anmodning fra dig vil vi også berigtige, blokere eller slette dine personoplysninger, der er gemt af os. Din ret til at slette personoplysninger kan være udelukket af juridiske forpligtelser til at føre fortegnelser. Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke til behandling af dine personoplysninger med senere virkning. Tilbagekaldelse berører ikke lovligheden af behandling af oplysninger, der ligger før tilbagekaldelse af samtykke.

 

Du har ret til at kræve, at vi i forbindelse med oplysninger, som du har givet os, og som vi behandler via automatiseret metode, eller som du har givet dit samtykke til brugen af, gør dem tilgængelige for dig eller overfører dem til andre dataansvarlige i maskinlæsbar form.

 

Du kan også til enhver tid gøre indsigelse mod brugen, behandlingen eller overførslen af dine personoplysninger, herunder, uden begrænsning, til direkte reklameformål (f.eks. e-mailreklamer eller tidsskrift), ved at underrette vores databeskyttelsesrådgiver (på ovenstående adresse eller ved at sende en e-mail til datenschutz@emp.de). Det vil ikke medføre andre transmissionsudgifter end standardtaksterne. Efter modtagelse af din indsigelse vil vi ikke længere bruge eller behandle de pågældende oplysninger til direkte reklameformål, og vi holder omgående op med at sende dig yderligere reklamer, herunder vores tidsskrift.

 

Du kan også indgive en klage til den kompetente tilsynsmyndighed for databeskyttelse i Hannover.

 

8 Sikkerhed og kryptering

 

Vi vil beskytte dine personoplysninger mod risici knyttet til databehandling. Til dette formål opretholder vi hensigtsmæssige, teknologisk avancerede tekniske og organisatoriske foranstaltninger.

 

Vores sikkerhedsserversoftware (SSL – Secure Sockets Layer) krypterer alle dine personoplysninger, for eksempel navn, adresse og kreditkortnummer. Disse oplysninger kan ikke ses af uautoriserede tredjeparter under transmission via internettet. Vores sikkerhedsserversoftware (SSL – Secure Sockets Layer) krypterer oplysninger, du angiver, så de kan overføres sikkert via internettet.

 

9 Betaling via faktura – overførsel af oplysninger til Karna

 

Ved at vælge betalingsmuligheden "betaling via faktura" giver du dit samtykke til, at vi må indsamle følgende personoplysninger, der er nødvendige for at behandle købet med betaling via faktura og for at køre en identitets- og kreditkontrol, for eksempel fornavn og efternavn, adresse, fødselsdato, køn, e-mailadresse, telefonnummer, samt oplysninger, der er nødvendige for at behandle købet med betaling via faktura og er knyttet til ordren, for eksempel antal produkter, produktnumre, fakturabeløb og afgifter i procent, og overføre disse oplysninger til Karna GmbH, Theresienhöhe 12, 80039 München (herefter "Karna"). Disse oplysninger vil blive overført, så Karna kan behandle dit køb med den betalingsmetode, du har valgt, kan fakturere dig og køre en identitets- og kreditkontrol. Karna har en berettiget interesse i overførslen af køberens personoplysninger og skal bruge disse oplysninger, for så vidt angår indhentning af oplysninger om køberens identitet og kreditvurdering fra de relevante kreditvurderingsbureauer. Du kan finde yderligere oplysninger om kreditvurderingsbureauer, som Karna arbejder sammen med, i Karnas politik om datafortrolighed . I forbindelse med beslutningen om, hvorvidt kontrakten skal indgås, opfyldes eller bringes til ophør, indsamler og bruger Karna også, bortset fra at bekræfte adressen, oplysninger angående køberens tidligere betalingsadfærd og sandsynlighedsoplysninger angående fremtidig betalingsadfærd. Vurderinger beregnes af Karna baseret på en videnskabeligt anerkendt, matematisk-statistisk metode. Til dette formål bruger Karna også dine adresseoplysninger. Hvis denne beregning viser, at din kreditvurdering er utilstrækkelig, vil Karna straks underrette dig.

 

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til Karnas brug af dine personoplysninger ved at underrette Karna. Men selvom du tilbagekalder dit samtykke, vil Karna fortsat have retten til at behandle, bruge og overføre personoplysninger, hvis og i det omfang det er nødvendigt for at behandle betaling ved hjælp af Karnas tjenester, påkrævet ved lov eller bestemt af en domstol eller tilsynsmyndighed.

 

10 Reklame med henvisning af en ven

 

Vi bruger tjenesten fra Aklamio GmbH (herefter "Aklamio") til reklame med henvisning af en ven. For reklame med henvisning af en ven skal du registrere dig med din e-mailadresse hos Aklamio. For så vidt angår indsamling af oplysninger og omfanget deraf og Aklamios yderligere behandling og brug af oplysninger og angående dine tilknyttede rettigheder og indstillingsmuligheder for at beskytte dit privatliv, henvises der til Aklamios politik om datafortrolighed: https://www.aklamio.com/de/datenschutz

 

11 Konkurrencer

 

Hvis du deltager i en konkurrence, indsamler vi de personoplysninger, du har givet, for så vidt angår konkurrencen.

 

Hvis du vinder en konkurrence, vil E.M.P. Merchandising Handelsgesellschaft mbH generelt offentliggøre dit navn. For at underrette dig om resultatet af en konkurrence sender vi dig en e-mail til den e-mailadresse, du har angivet.

 

Deltageres personoplysninger behandles med hensyn til afholdelse af konkurrencen og til statistiske formål af E.M.P. Merchandising Handelsgesellschaft mbH.

 

Gemte personoplysninger slettes, når de ikke længere er nødvendige for at afholde konkurrencen, eller hvis lagring er eller bliver ulovligt af andre juridiske årsager.

 

12 Facebook Connect og Google+ Sign-In

 

Du kan registrere dig på vores websted ved at bruge "Facebook Connect", en tjeneste fra Facebook Inc., 1601 S. California Ave., Palo Alto, CA 94304, USA (herefter "Facebook"). Hvis du registrerer dig med Facebook Connect, vil din profil på vores websted blive sammenkædet med din profil på Facebook. Hvis du bruger Facebook Connect, kan du bruge dine logondata til Facebook til at registrere dig på vores websted. I dette tilfælde sendes dit Facebook-bruger-id til os og sammenkædes med din brugerkonto på vores websted. Derudover giver du os herved tilladelse til at sende dig e-mails til den e-mailadresse, der er knyttet til din Facebook-konto. Angående oplysninger om dine oplysninger, indsamling af oplysninger og beskyttelse af dit privatliv henvises der til Facebooks politik om datafortrolighed. Hvis du ikke ønsker, at din Facebook-profil skal sammenkædes med din brugerkonto, skal du ikke bruge Facebook Connect.

 

Du kan også registrere dig på vores websted med Google+ Sign-In, en tjeneste fra Google, Inc. (herefter "Google"). Hvis du bruger Google+ Sign-In, vil oplysninger, som du giver, blive behandlet og gemt af os udelukkende med hensyn til din registrering. Brug af Google+ Sign-In er underlagt Googles politik om datafortrolighed samt generelle vilkår og betingelser. Når du bruger Google+ Sign-In, overføres dine Google+-registreringsoplysninger (herunder personoplysninger som for eksempel navn, e-mailadresse, telefonnummer og andre oplysninger, du har angivet som en del af din Google+-profil) af Google til EMP. Hvis du vil have yderligere oplysninger om Google+ Sign-In og om administrationen af dine Google+-adgangsrettigheder, kan du klikke her.

 

Hvis du ikke giver dit samtykke til denne dataoverførsel, skal du bruge din EMP-konto i stedet for Facebook Connect eller Google+ Sign-In til at registrere dig.

 

13 Sociale plugins

 

Vi bruger sociale plugins (herefter "plugins") fra sociale netværk.

 

Af hensyn til bedre beskyttelse af dine oplysninger ved brug af vores websted er plugins ikke integreret i vores websted uden begrænsning, men kun ved at bruge et HTML-link (såkaldt "shariff-plugin"). Denne type integration sikrer, at der blot ved at bruge vores websted endnu ikke oprettes nogen forbindelse til den sociale netværksudbyders tjeneste. Hvis du klikker på en knap på et socialt netværk, åbnes et nyt vindue med adgang til tjenesteudbyderens side, hvor du derefter for eksempel (hvor det er relevant efter angivelse af dine logondata) kan klikke på like-knappen eller delingsknappen.

 

For så vidt angår indsamling af oplysninger og omfanget deraf og den sociale netværksudbyders yderligere behandling og brug af oplysninger på deres respektive websteder og angående dine tilknyttede rettigheder og indstillingsmuligheder for at beskytte dit privatliv, henvises der til de følgende udbyderes politik om datafortrolighed:

 

http://www.facebook.com/policy.php

https://www.google.com/intl/de/policies/

http://pinterest.com/about/terms

https://twitter.com/de/privacy

https://www.whatsapp.com/legal/#privacy-policy

 

14 Userlike-livechat

 

Vores websted tilbyder muligheden Userlike, livechatsoftware fra virksomheden Devcores UG (haftungsbeschränkt) (herefter "Userlike"). Userlike bruger cookies, der vil blive gemt på din computer og give mulighed for personlige samtaler med dig i form af chat i realtid på webstedet. Når du bruger chatfunktionen, vil chatten, herunder de viste sider, blive indsamlet, behandlet og gemt af Userlike i Tyskland. Hvis du vil have yderligere oplysninger om Userlikes politik om datafortrolighed, kan du klikke her.

 

15 Cookies og sporing

 

Cookies er små tekstfiler, der gemmes af browseren på din computers harddisk. Vores cookies indeholder ingen personoplysninger af nogen art og tjener udelukkende navigations- og genkendelsesformål.

 

Vi bruger to typer cookies: "permanente cookies", der bliver på computeren i et længere tidsrum, og "sessionscookies", der slettes med det samme, når du lukker browseren. Permanente cookies hjælper os med at genkende dig, næste gang du besøger vores websted. Du kan imidlertid manuelt slette disse cookies i browseren, hvis du vil. Sessionscookies er vigtige for, at du eksempelvis kan placere produkter i din indkøbsvogn i løbet af dit besøg, og for at bevare disse produkter i indkøbsvognen, indtil du er klar til at afgive din ordre. Cookies hjælper os endvidere med at analysere, hvordan kunder bruger vores webshop. Det hjælper os med løbende at optimere og forbedre webshoppen.

 

De fleste browsere accepterer cookies som standard. Du kan tillade eller blokere sessionscookies og permanente cookies uafhængigt af hinanden ved at vælge de relevante sikkerhedsindstillinger i browseren. Hvis du blokerer cookies, er visse funktioner på vores websted under visse omstændigheder muligvis ikke længere tilgængelige for dig, og nogle websteder vises muligvis ikke korrekt.

 

15.1 Google Analytics

 

Vores websted bruger Google Analytics, en webanalysetjeneste fra Google. Google Analytics bruger cookies, der gemmes på din computer og giver mulighed for en analyse af din brug af webstedet.

 

Oplysninger om din brug af dette websted, der genereres af cookies, overføres generelt set til en server hos Google i USA og gemmes der. Hvis IP-anonymisering er aktiveret på dette websted, vil din IP-adresse dog først blive afkortet af Google i medlemsstater i EU eller i andre signatarstater til aftalen om Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Vær opmærksom på, at Google Analytics er blevet konfigureret på dette websted, så IP-adresser spores anonymt (såkaldt IP-maskering). Kun i exceptionelle tilfælde vil den komplette IP-adresse blive overført til en Google-server i USA og maskeret der. På vegne af operatøren af dette websted vil Google bruge disse oplysninger til at analysere din brug af webstedet, til at kompilere rapporter om aktiviteter på webstedet og til at levere yderligere tjenester til webstedets operatør knyttet til brug af webstedet og internetbrug. IP-adressen, der sendes af browseren i forbindelse med Google Analytics, flettes ikke sammen med andre oplysninger fra Google. Du kan blokere cookies ved at vælge de relevante indstillinger i browseren. Vær dog opmærksom på, at hvis du blokerer cookies, vil du muligvis ikke længere kunne bruge alle funktioner på dette websted fuldt ud.

 

Vi bruger også Google Analytics-reklamefunktioner til at spore annoncer i Google Display Network. Til dette formål er webstedsdata forbedret med anonymiserede oplysninger for vores Google-reklameprodukter.

 

Du kan forhindre sporing af oplysninger om din brug af webstedet (herunder din IP-adresse), der genereres af cookies, og sporing af oplysninger fra Google-reklameprodukter og Googles behandling af disse oplysninger ved at hente og installere en browser-plugin, der er tilgængelig via følgende link: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

 

15.2 Google Conversion Tracking

 

Succesen af vores reklamekampagner ved hjælp af Google Adwords måles af Google Conversion Tracking, et værktøj fra Google Inc., 1600 Amphitheater Pkwy., Mountain View, CA 94043 (herefter "Google"). Hvis du bliver videredirigeret til vores websted via en Google-reklame, placeres der en cookie på din computer. Via disse cookies modtager vi feedback om, hvilke produkter og tjenester på vores websteder der bruges af vores kunder. Cookies slettes automatisk efter 30 dage. Der sendes ingen personoplysninger til os i denne forbindelse. Hvis du vil deaktivere cookies til konverteringssporing, kan du vælge de relevante indstillinger i browseren, så cookies fra domænet "googladdservices.com" blokeres.

 

15.3 Google Remarketing

 

Vi bruger Google Remarketing til vores webshop, et Google-program til interessebaseret annoncering. På basis af cookies, der er blevet gemt til dette formål under tidligere besøg i vores webshop, kan vi køre onlinereklamer, der er rettet mod brugeres interesser. Disse reklamer er enten for produkter, som du allerede har set, eller produkter, som muligvis interesserer dig baseret på din købs- og browseradfærd.

 

Du kan selvfølgelig deaktivere Googles brug af cookies til disse formål: http://goo.gl/pB3EE

 

Som alternativ kan du også deaktivere tredjepartsudbyderes brug af cookies generelt: http://www.networkadvertising.org/choices/

 

Du kan finde yderligere bemærkninger og oplysninger om Googles datafortrolighedspolitik her: http://www.google.de/intl/de/policies/privacy/

 

15.4 Criteo-retargeting

 

Vi bruger retargeting-teknologi fra Criteo GmbH, Gewürzmühlstr. 11, 80538 München, (herefter "Criteo"), = til vores websted. Denne teknologi indsamler oplysninger om browseradfærd for besøgende på websteder til marketingformål i anonym form og placerer cookies til dette formål. Det giver Criteo mulighed for at analysere browseradfærd og på det grundlag vise specifikke produktanbefalinger i form af reklamebannere, når andre websteder besøges. Anonyme oplysninger kan under ingen omstændigheder bruges til at identificere besøgende på webstedet. Oplysninger, der indsamles af Criteo, bruges blot til at forbedre annoncerede produkter og tjenester. Hvert enkelt vist banner vil, nederst til højre, indeholde et lille "i" (som står for "information"), der åbnes, når du peger på det med musen, og som, når du klikker på det, fører dig videre til en side, hvorpå systemet er beskrevet og en fravalgsmulighed tilbudt. Hvis du klikker på "fravælg " [indsæt link til fravalgscookie], placeres der en fravalgscookie, som fremover forhindrer disse bannere i at blive vist. Oplysninger bruges ikke til andre formål eller overføres ikke til tredjepart.

 

Du kan finde yderligere oplysninger om Criteos datafortrolighedspolitik her: http://www.criteo.com/de/privacy/.

 

 

15.5 Facebook Pixel

 

Vi bruger Facebook Custom Audience Pixel, en tjeneste fra Facebook, på vores websted. En cookie placeres, som giver os mulighed for at forstå, hvordan vores marketing modtages på Facebook og kan forbedres.

 

Din adfærd kan for eksempel spores, efter at du overføres til en sælgers websted ved at klikke på en Facebook-reklame. Formålet er at analysere effektiviteten af Facebook-reklamer til statistik- og markedsanalyseformål og dermed optimere annoncering fremadrettet.

 

Oplysninger, der indsamles i denne forbindelse, er anonyme for os og giver os ikke mulighed for at udlede din identitet. Men oplysninger gemmes og behandles af Facebook, så de kan knyttes til din brugerprofil, og Facebook kan bruge disse oplysninger til sine egne reklameformål i henhold til Facebooks politik om brug af oplysninger (https://www.facebook.com/about/privacy/). Det kan give Facebook og dennes forretningspartnere mulighed for at køre reklamer på eller uden for Facebook.

 

15.6 Dynatrace Performance Monitoring

 

Vi bruger Dynatrace Performance Monitoring, en webtjeneste fra Dynatrace LLC, på vores websted. Tjenesten overvåger webapplikationers ydelse. Når tjenesten bruges, bliver dine oplysninger anonymiseret øjeblikkeligt. Du kan finde yderligere oplysninger om datafortrolighed hos Dynatrace Performance Monitoring her:

 

www.dynatrace.com/company/terms-and-conditions/privacy

 

15.7 Salesforce Commerce Cloud Analytics

 

Vi bruger Salesforce Commerce Cloud Analytics, en tjeneste fra Salesforce Germany GmbH, til vores websted. Tjenesten håndterer brugertransaktionsdata fra vores websted. Indsamlede og indekserede data kan blive analyseret. For eksempel kan indekserede data blive kategoriseret eller aggregeret, vist i forskellige diagrammer og grafikelementer eller suppleres med yderligere data eller oplysninger.

 

Du kan finde yderligere oplysninger om datafortrolighed hos salesforce her:

 

https://www.salesforce.com/de/company/privacy/

 

15.8 Crashlytics


Vi anvender tjeneste Crashlytics fra Google (Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA) for at indsamle information om fejl og nedbrud som opstår i vores iOS- og Android-app. Dette hjælper os til at forbedre stabiliteten og kvaliteten af vores apps. Crashlytics behandler data så som dit Android enheds-ID. Informationen overføres fra vores app og lagres på Crashlytics server i USA. Du kan finde mere information om databeskyttelse på Crashlytics hjemmeside: http://try.crashlytics.com/terms/.