Artikelnr. p2665680

Denne vare fås ikke i øjeblikket.

Farve grå
Artikelnr. 451273
Køn Unisex
Musikgenre Soundtrack
Medier - Format 1-3 LP
Produktemne Fanmerchandise, TV-Serier, Bands
Underholdningslicenser Game of Thrones
Produkttype LP
Udgivelsesdato 19-07-2019
Released on metallic-grey vinyl (140 g).

The incredible compilation ‘For The Throne (Music Inspired By The HBO Series Game Of Thrones)’ has 14 tracks (featuring The Lumineers and Mumford & Sons).
LP 1
1. Maren Morris: Kingdom of one 2. SZA x The Weeknd x Travis Scott: Power is power 3. The Lumineers: Nightshade 4. Ellie Goulding: Hollow crown 5. X Ambassadors & Jacob Banks: Baptize me 6. Asap Rocky x Joey Badass: Too many gods 7. The National: Turn on me 8. James Arthur: From the grave 9. Rosalia feat. A.Chal: Me traicionaste 10. Lil Peep feat. Ty Dolla Sign: When I lie 11. Lennon Stella: Love can kill 12. Chloe x Halle: Wolf at your door 13. Mumford & Sons: Devil in your eye 14. Matthew Bellamy: Pray