Original album series

Mere produktinformation
På lager

Pakkeankomst forventet: sep. 23, 2020 - sep. 24, 2020


Ministry's "Original Album Series" with their albums "Twitch", "The Land Of Rape And Honey", "The Mind Is A Terrible Thing To Taste", "In Case You Didn't Feel Like Showing Up" and "Psalm 69".
Artikelnr. 239536
Køn Unisex
Musikgenre Industrial
Kun hos EMP Nej
Medier - Format 1-3 5-CD
Produktemne Bands
Band Ministry
Produkttype CD
Udgivelsesdato 14-10-2011
1. Just Like You (LP Version) 2. We Believe (LP Version) 3. All Day Remix (LP Version) 4. The Angel (LP Version) 5. Over The Shoulder (LP Version) 6. My Possession (LP Version) 7. Where You At Now? / Crash And Burn / Twitch (Version II) (LP Version) 8. Over The Shoulder (12" Version) 9. Isle Of Man (Version II) 10. Stigmata (Album Version) 11. The Missing (Album Version) 12. Deity (Album Version) 13. Golden Dawn (Album Version) 14. Destruction (Album Version) 15. Hizbollah (Album Version) 16. The Land Of Rape And Honey (Album Version) 17. You Know What You Are (Album Version) 18. I Prefer (Album Version) 19. Flashback (Album Version) 20. Abortive (Album Version) 21. Thieves (Album Version) 22. Burning Inside (Album Version) 23. Never Believe (Album Version) 24. Cannibal Song (Album Version) 25. Breathe (Album Version) 26. So What (Album Version) 27. Test (Album Version) 28. Faith Collapsing (Album Version) 29. Dream Song (Album Version) 30. The Missing (Live) (Album Version) 31. Deity (Live) (Album Version) 32. So What (In Case You Didn't Feel) (Live) (Album Version) 33. Burning Inside (Live) (Album Version) 34. Thieves (Live) (Album Version) 35. Stigmata (Live) (Album Version) 36. N.W.O. (Album Version) 37. Just One Fix (Album Version) 38. TV II (Album Version) 39. Hero (Album Version) 40. Jesus Built My Hotrod (Album Version) 41. Scarecrow (Album Version) 42. Psalm 69 (Album Version) 43. Corrosion (Album Version) 44. Grace (LP Version)